Introduction

Our Blog

Here’s a bright pop of color to get your Friday┬ástarted! Check out the orange accents, playful art, and our┬álatest project: Peachtree Neurosurgery.

This is the sixth project for which LeVino Jones Medical Interiors has provided professional interior design services to Peachtree Neurosurgery. After researching several options for its new “home office” location, Peachtree Neurosurgery selected a building in a vibrant live/work/play complex with patient parking immediately adjacent to their 4th floor location and beautiful floor to ceiling windows. The functional floor plan incorporates efficient staff and patient traffic flow and perimeter glass walls allow exterior light to penetrate the core corridor through use of modular glass walls (DIRTT). “Barn door” style glass sliding door room entrances allows a space saving feature for peripheral rooms. Space features include specialty lighting throughout, modular/ changeable walls, cantilevered ADA exam room sinks with stainless steel tops for infection control and clean appearance, and curved walls for damage reduction.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *